Кметът кани котленци на общоградско събиране по повод Коледните и Новогодишните празници

Кметът на община Котел Коста Каранашев кани всички граждани и гости на Котел да се включат в събитията, посветени на предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Празничната програма на пл. „Възраждане“ започва от 17 часа на 22 декември с постановката „Снежен сън“ на Държавен куклен театър – Сливен. Програмата продължава на две сцени с различни инициативи и забавления за малки и големи.

От 17.45 часа на сцената пред Общината коледарска група от гр. Котел ще представи празничната си програма. От 18 часа Спортен клуб по огнени изкуства „Дивинитас“ ще представи атрактивно светлинно шоу на същата сцена, а от 18.20 часа огнените артисти на клуба ще изпълнят и празничното си Коледно огнено шоу. За доброто настроение в празничния ден сред публиката ще има и артисти на кокили, с които присъстващите ще могат да се забавляват свободно.

По програма Дядо Коледа и неговите джуджета ще раздават подаръци на всички деца до 4-ти клас от 18.30 часа. В същия час започва и участието на Ути Бъчваров.

От 20 часа на сцената пред Пантеона на Георги Раковски започва концерта на рокаджиите от ямболската рок банда „Крос“.

Община Котел и тази година е осигурила за всички свои граждани и гости безплатни лакомства за малките, липов чай, топло вино с аромат на канела и портокалови кори и вкусно телешко варено.

Вечерта ще завърши с празнични илюминации и много веселие.