ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ- КОСТА КАРАНАШЕВ В НАВЕЧЕРИЕТО НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И НОВА ГОДИНА

кмета в стаята си

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА КОТЕЛ,

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

Приемете моите най-искрени и сърдечни поздравления по случай наближаващите коледно-новогодишни празници!

Съвсем скоро ще бъдем озарени отново от светлината на Рождество Христово – празник, който изпълва всеки дом с радост и добри надежди, украсявайки лицата ни с искрени усмивки. Той дава вяра в сбъдването на най-съкровените ни желания, вдъхва светли чувства в душите ни и ни вдъхновява да творим добро.

В края на всяка година правим равносметка с планове за бъдещето.

2023 година беше изпълнена с важни събития и съм сигурен, че всеки от нас ще я запомни с нещо специално. Тази година ще остане в историята на град Котел като година на преобразяване и упорит труд. Година на значими обществено-политически събития за страната и важни решения за по-нататъшното развитие на целия ни регион. Затова искрено благодаря на всички, които работиха в полза на нашия град и община. Убеден съм, че през Новата 2024 година съвместната работа между институциите и местната общественост ще помогне за осъществяването на нашите планове. Нека тя бъде време на нови постижения, създаване и изпълнение на всички добри намерения!

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

Днес всяко дете очаква с нетърпение чудото. И само от нас, възрастните, зависи дали техните заветни мечти ще се сбъднат.

С вашия пример вдъхновете децата да се грижат за другите, да бъдат искрени с тях и да вършат добри дела. Вниманието и грижата, които даваме на децата си днес, ще се превърнат в ключ към техния успешен и щастлив живот утре.

Желая уют и радост в домовете Ви! Нека Новата 2024 година бъде мирна, щастлива и благословена! Нека разбирателство да цари в семействата ви и животът ви бъде успешен и проспериращ!

Погрижете се за себе си и близките си и нека щастието, късметът и успехът вървят с вас във всичките ви дела и начинания!

ВЕСЕЛИ И СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!

КОСТА КАРАНАШЕВ,

Кмет на Община Котел